Studio for rent: no longer available Laakweg in Den Haag

  • 48 m2
  • 1 room
  • 15 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Studio in Den Haag. You can contact the advertiser if you have any questions.

**BEZICHTIGING IS VOL, STUUR EEN EMAIL VOOR DE WACHTLIJST*

DEN HAAG - LAAKKWARTIER: Prachtige ruime studio, gelegen op de veertiende verdieping van het nieuwbouwcomplex GO070! De woning is per direct beschikbaar.

** Interesse? Reageer dan via de contactknoppen naast deze beschrijving of stuur ons een e-mail **

BELANGRIJKSTE KENMERKEN:
• Diverse gemeenschappelijke faciliteiten, zoals een dakterras, studeer-/loungeruimte en een wasgelegenheid
• Huismeester aanwezig
• Gemeenschappelijke afgesloten fietsenberging
• Foto's zijn van een vergelijkbare woning (vloer is bij deze woning niet inbegrepen)

OMGEVING:
Aan de Neherkade in Den Haag kan je inmiddels fantastisch wonen in de GO Apartments. GO 070 is een appartementengebouw met 268 huurappartementen en veel voorzieningen waar je als bewoner gebruik van mag maken. GO 070 ligt ideaal. Je woont hier rustig, maar dan wel met alles binnen handbereik. En dat maakt het plan perfect voor studenten, expats en young professionals. Er zijn legio voorzieningen op loopafstand en je bent zo op de uitvalswegen. Behoefte aan meer stad? GO! Den Haag Station Hollands Spoor én het centrum liggen op circa 6 minuten fietsafstand.

GO 070 telt 16 verdiepingen. Het imposante gebouw maakt een stoer statement aan de kade. Binnen leven met de stad in het zicht.
GO Apartments heeft 57 parkeerplaatsen en 20 scooterparkeerplaatsen op maaiveldhoogte. Je fiets kun je kwijt in de fietsenstalling op de 1e verdieping. Hier vind je ook de oplaadpunten voor elektrische fietsen.
In het gebouw zijn allerlei voorzieningen. Op de 11e verdieping geniet je van de ‘rooftop lounge’. Hoe tof is dat! Hiervandaan kijk je uit op de stad. Er zijn intieme plekken om te loungen en te zonnen en er is ruimte om met elkaar het weekend te vieren. In de plantenbakken is ruimte voor gezamenlijke urban farming.

Verder kan je op de 1e verdieping gebruik maken we een gemeenschappelijke studie-/loungeruimte. Je was doe je in de wasserette op de begane grond en voor je pakketjes zijn er bring-me-boxen. Zijn we er dan? Bijna. We regelen supersnelle wifi voor je en in het gebouw is een huismeester aanwezig. GO and enjoy!

Ga naar de projectwebsite go-070.com voor meer informatie!

Read more with an package!

General information

City Den Haag
District/Neighbourhood: Laakhaven-Oost
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Viewing In Consultation
Show on map