Studio for rent: no longer available Elandstraat in Den Haag

  • 30 m2
  • 2 rooms
  • 06 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Studio in Den Haag. You can contact the advertiser if you have any questions.

Let op! Huisvestingsvergunning is van toepassing.

Knus en volledig gemeubileerde studio in de populaire wijk Zeeheldenkwartier met een zonnige terras.

OMSCHRIJVING
Gezamenlijk entree, entree naar studio, lichte woonkamer met aangrenzend moderne open keuken inclusief divers inbouwapparatuur, woonkamer en slaapkamer. Badkamer is voorzien van wastafelmeubel, inloopdouche en toilet.

BIJZONDERHEDEN
- lichte studio is volledig gemeubileerd
- moderne keuken met gasfornuis, oven, afzuigkap, combi magnetron en koelkast
- moderne badkamer met toilet, inloopdouche en wastafel

EXTRA INFORMATIE
- beschikbaar per 01-01-2021
- huurprijs € 1.100,- inclusief gas, water licht en WiFi per maand
- 01 maand (brutohuurprijs) borg
- Huisvestingsvergunning is van toepassing

OMGEVING
Het Zeeheldenkwartier is een compacte, monumentale en bruisende stadswijk die erg geliefd is bij young professionals. De wijk heeft een sterk eigen karakter en ademt creativiteit en dynamiek. Dit komt voor een belangrijk deel door de relatief grote groep jonge ondernemers en bewoners in de wijk. Het Zeeheldenkwartier heeft sfeervolle straten, grachten, zonnige pleinen en prachtige Jugendstil architectuur. In de Prins Hendrikstraat, Zoutmanstraat, Piet Heinstraat en de Anna Paulownastraat zijn de meeste voorzieningen gelegen. Hier vind je niet de geëigende ketens, maar juist authentieke kleine winkeltjes, gezellige cafés, galeries, kledingzaakjes en trendy designwinkels. En als dit niet genoeg aanbod is dan loop je zo naar de binnenstad. De ondernemers en bewoners in de wijk organiseren veel markten en evenementen zoals de Zeeheldenmarkt en het Zeeheldenfestival.Verborgen in de wijk vind je de Zeeheldentuin, een echte groene oase voor als je wilt ontsnappen aan de drukte van de stad. Verder ben je zo in Park Sorghvliet, de Scheveningse Bosjes of je gaat lekker picknicken of wandelen in de Paleistuin.

OPENBAAR VERVOER
- Tram 3, 16

Read more with an subscription!

General information

City Den Haag
District/Neighbourhood: Zeeheldenkwartier
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Viewing In Consultation
Show on map