Studio huren: niet meer beschikbaar Ruychaverstraat in Den Haag

  • 27 m2
  • 1 kamer
  • 22 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Studio in Den Haag. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Gelieve alleen per e-mail te reageren. Lees voor het sturen van een e-mail eerst de volledige advertentie.
1e bezichtiging staat gepland voor donderdag 28 januari van 16:00 uur tot 17:00 uur.
Huisvesting vergunning is van toepassing

INDELING
Gestoffeerde studio (ca. 27 m2).
Gemeenschappelijke entree op begane grond via de voorzijde, trap naar de eerste etage, hal, entree studio, ruime lichte studio met open keuken voorzien van gasfornuis, oven, afzuigkap en koelkast, badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet.

BIJZONDERHEDEN
- beschikbaar voor max. 1 persoon
- de studio is gestoffeerd
- keuken is voorzien van divers apparatuur

EXTRA INFORMATIE
- huurprijs is € 625,- per maand
- servicekosten zijn € 100,- per maand ( servicekosten voor G/W/E)
- 01 maand (brutohuurprijs) borg
- huisvesting vergunning is van toepassing

OMGEVING
Het Geuzen- en Statenkwartier is een gewilde stadswijk in Den Haag waar veel internationale organisaties en expats zijn gevestigd. Door de wijk heen lopen brede lanen met daartussen mooie pleinen en gezellige straten. Je vindt hier ook de populaire winkelstraat de Frederik Hendriklaan en een divers aanbod van restaurants. Zin om even uit te waaien met een fantastisch uitzicht over zee? De boulevard van Scheveningen en de Pier liggen op een steenworp afstand. En ook voor een wandeling in het groen hoef je niet ver te reizen. Het Westduinpark en de Scheveningse Bosjes liggen vlakbij. Hier kun je heerlijk wandelen, sporten, bootje varen of in het voorjaar en de zomer genieten van een culinair festival zoals de Parade, TREK of DORST. Op de Frederik Hendriklaan, ook wel ‘De Fred’ genoemd door de locals, vind je een winkelgebied met een zeer breed aanbod. Van groente- en fruitstalletjes tot supermarkten en van de bekende winkelketens tot trendy boetiekjes. Ook kun je er prima terecht voor een goede koffie en een lekkere lunch of maaltijd. Ook in de nabijgelegen Aert van der Goesstraat vind je veel (vaak kleine zelfstandige) winkels. En op de fiets ben je binnen een kwartier de binnenstad.

INKOMENSEIS
- Netto-inkomen dat gelijk is aan 2,5 a 3 keer de maandelijkse huur van het appartement + Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd of een arbeidsovereenkomst van minimaal 1 jaar op basis van de gewenste startdatum van de huur.
- Inkomenseis voor een garantsteller: Netto-inkomen dat gelijk is aan 5 keer de maandelijkse huur van het appartement + arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd

IN VERBAND MET HET CORONA VIRUS:
Voordat wij een bezichtiging kunnen inplannen volgens de richtlijnen van RIVM vragen wij u ons de volgende documenten/ gegevens toe te sturen per e-mail: info@i-re.nl
- een korte introductie van uzelf;
- telefoonnummer;
- de onderstaande documenten.

Indien u in dienst bent bij een werkgever
- kopie geldig legitimatiebewijs
- kopie van 3 recente loonstrookjes, op één volgende loonstroken
- recente werkgeversverklaring, niet ouder dan 3 maanden

Bent u zelfstandig ondernemer, dan geldt:
- kopie geldig legitimatiebewijs
- jaarrekening van de afgelopen 2 jaar
- kopie uittreksel Kamer van Koophandel
- accountantsverklaring

Studeert u, dan geldt:
- kopie geldig legitimatiebewijs
- kopie studentenkaart
- gegevens bijbaan/ inkomen

Na het ontvangen van uw documenten, zullen wij contact met u opnemen indien wij in overleg met de verhuurder een bezichtiging kunnen inplannen.
Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en alleen gebruikt voor de doeleinden waarvoor ze bestemd zijn. Dit volgens de privacywetgeving (AVG).

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Den Haag
Wijk/buurt: Geuzenkwartier
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg
Tonen op kaart