Studio huren: niet meer beschikbaar Vledderstraat in Den Haag

  • 8 m2
  • 1 kamer
  • ? Begindatum
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Studio in Den Haag. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Mooie gestoffeerde en gemeubileerde nette kamer te huur in de levendige wijk Morgenstond!

Adres

Bij deze bieden wij een fantastische kamer aan op de Vledderstraat, gelegen in de bruisende stad Den Haag. Met zijn gunstige ligging en diverse voorzieningen in de buurt, is dit de ideale woonplek voor jongeren, studenten en werkenden.

Kenmerken

Deze gezellige nette kamer is voorzien van een open keuken en badkamer. De kamer is volledig gestoffeerd en gemeubileerd, waardoor je gelijk kunt intrekken zonder je zorgen te hoeven maken over meubilair of aankleding. Dankzij de slimme indeling en het gebruik van ruimtebesparende oplossingen, biedt deze kamer alle comfort die je nodig hebt. De moderne uitstraling zorgt ervoor dat je je meteen thuis voelt.

Ideaal voor diverse doelgroepen
Of je nu een alleenstaande, student, werkende of stelletje bent, deze studio is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een fijne plek om te wonen. De centrale ligging en goede bereikbaarheid maken het ideaal voor forenzen, terwijl de nabijheid van diverse onderwijsinstellingen een groot pluspunt is voor studenten. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid in de buurt en zijn er goede verbindingen met het openbaar vervoer.

Betaalbaar en inclusief alle kosten
De huurprijs van deze studio bedraagt slechts €800,- per maand, inclusief alle kosten die je maar kunt bedenken( kale huur: € 595.-+ € 205.-(aan stoffering/meubels, gas,water,elektra, wifi, tv, gemeentelijke belastingen etc). Dit betekent dat je geen onverwachte uitgaven hebt en je kunt richten op het genieten van je nieuwe woning. Daarnaast wordt er een borgstelling gevraagd ter waarde van €1250,-.

Wonen in Morgenstond
De wijk Morgenstond kenmerkt zich door zijn diversiteit en levendigheid. Je vindt hier een mix van winkels, restaurants en gezellige cafés. Daarnaast bevinden zich diverse sportfaciliteiten en groene parken in de directe omgeving, perfect voor ontspanning en recreatie. Met het centrum van Den Haag op korte afstand, heb je altijd genoeg mogelijkheden voor een dagje uit of een avondje stappen.

Neem contact op voor een pre-booking op locatie!
Wil je deze sfeervolle kamer in Morgenstond met eigen ogen bekijken? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op voor een pre-booking. Wees er snel bij, want deze woning zal gegarandeerd snel verhuurd zijn! Voel je thuis in deze kamer en geniet van alles wat de bruisende stad Den Haag te bieden heeft.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Den Haag
Wijk/buurt: Morgenstond-West
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Begindatum: Vraag de adverteerder
Bezichtiging In overleg
Tonen op kaart