Dana zoekt een Kamer / Studio in Den Haag

Dana zoekt: Een Kamer / Studio in Den Haag

  • Kamer / Studio
  • Min. 10 m2
  • Vrouw
  • 15 Per direct

Hoi hoi!
Zoals te zien ben ik op zoek naar een kamer in Den Haag, en wie nou niet? Maar ik zal eerst wat over mijzelf vertellen.

Wie ben ik?
Ik ben Dana, en op het moment ben ik twintig jaar oud. Ik ben van alle markten thuis, behalve dus de woningmarkt - vandaar dit profiel.
Ik vind het leuk om nieuwe dingen te ontdekken, wat vrij breed klinkt, maar het omvat onder andere landen, de talloze cafeetjes die Nederland rijk is, dansen, mensen, tv-series en films en met name ook eten, maar zo kan ik wel even blijven doorgaan.

Maar, wat doe ik nu nou eigenlijk?
Leuk dat je het vraagt. Momenteel studeer ik in het eerste jaar aan de Haagse Hogeschool 'International and European Law', wat mij zeer bevalt, het is een bron van uitdaging en kennis, en daarnaast is het natuurlijk ook nog een pluspuntje dat het in Den Haag is - een leuke stad en lekker bij het strand!
En als mijn studie het toelaat, werk ik ook bij een uitzendbureau. Daarnaast ben ik zeker van de partij wat betreft gezelligheid, en zoek dit ook graag op - met uiteraard een mooie balans tussen rust en drukte.

Toch moet het even gebeuren - de wat serieuzere gang van zaken: hoe zou ik als huisgenootje zijn? Naast dat ik hele lekkere vegan quiche kan maken, ben ik ook vrij netjes ingesteld, en kijk dus niet vies op van schoonmaakwerk.
Ik vind, zoals eerder genoemd, gezelligheid leuk en zou het dus ook leuk vinden om zo nu en dan wat te doen met het 'huis', en dat er ├╝berhaupt een leuke sfeer is.

Algemene informatie: Dana
  Vrouw, 26 jaar
Type huurder: Student
  1e jaars International and European Law (HBO)