Duuk zoekt een Kamer in Den Haag

Duuk zoekt: Een Kamer in Den Haag

  • Kamer
  • Min. 12 m2
  • Man
  • 22 Per direct

Hallo allemaal!

Per 1 Maart ben ik op zoek naar een woning in Den Haag. Dan begin ik daar namelijk met het afstuderen van mijn master Wetenschaps en Techniek Filosofie aan de Universiteit Twente, met als doel idealiter daarna ook in die hoek te beginnen met werken. Ik zoek een kamer in een huis met andere afstudeerders/werkenden/co's, oftewel mensen die zich ook alvast voor proberen te bereiden op het 'volwassenen' leven maar hopelijk evengoed nog wel een beetje de lol er van in zien.

Een beetje over mijzelf: Vijfentwintig jaar, een bachelor in Creative Technology waarna ik techniek filosofie ben gaan studeren. Mijn afstuderen in Den Haag gaat over de ethische overwegingen van het gebruiken van drones bij humanitaire hulpverlening. In mijn vrijetijd ga ik graag zeilen en ik hoop in Den Haag weer te gaan hockeyen. Daarnaast onderneem ik graag allerlei dingen, ik ben dan ook mijn gehele studietijd wel bezig geweest met commissies, besturen, of bijbaantjes. Verder zeker niet schuw voor wat gezelligheid en een feestje, maar na ruim 6 jaar feest in Enschede wel op zoek naar wat meer stabiliteit.

Ik denk niet dat ik mij meer dan 400 euro per maand kan veroorloven, en zou toch wel graag een beetje centraal wonen. Weten jullie iets, of hebben jullie zelf een plekje voor mij vrij? Ik hoor het allemaal graag!

Algemene informatie: Duuk
  Man, 33 jaar