Studio huren: niet meer beschikbaar Groenesteinstraat in Den Haag

  • 52 m2
  • 2 kamers
  • 19 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Studio in Den Haag. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

PER DIRECT BESCHIKBAAR!!!

TE HUUR!!!

Prijs: €1150 excl.
Grote Terras 25m2
EEN VOLLEDIG NET GERENOVEERD STUDIO-APPARTEMENT MET 1 SLAAPKAMER GELEGEN IN HET SCHILDERSBUURT-WEST. DEZE WONING IS VOLLEDIG OMGETOVERD TOT EEN LUXE EN LICHT GEHEEL.DE APPARTEMENT VOLLEDIG VERNIEUWD MET WATERLEIDINGEN, ELEKTRA, BOILER EN VOLLEDIG GEIZOLEERD MET DUBBELE BEGLAZING., DAK EN GEVELS ISOLATIE.

Gelegen in Den Haag ligt dit karakteristieke studio appartement in de Groenesteinstraat. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 52 m2, is gebouwd in 1899 en De woning heeft een energielabel A.

Studio gelegen in een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Den Haag, loopafstand van een supermarkt.

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Den Haag
Wijk/buurt: Schildersbuurt-West
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg
Tonen op kaart