Studio huren: niet meer beschikbaar Graskopstraat in Den Haag

  • 28 m2
  • 1 kamer
  • ? Begindatum
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Studio in Den Haag. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Een gezellig en ruime studio aan de Graskopstraat te Den Haag, welke op loopafstand van de Haagse markt is gelegen. Veilig wonen middels een afgesloten terrein.

Deze magnifieke studio is wel gestoffeerd maar niet gemeubileerd en is te verblijven voor maximaal 1 persoon. Het betreft dan ook een 1-persoons woonruimte, dus met een eigen ingang/bad/wc/keuken.

Het geheel geeft een verzorgde en nette indruk en is resp. ca..; 28 vierkante meter. De kale huur is: € 695.- en € 975.- inclusief gas/water/ elektriciteit/internet. Tegen meerprijs is er een separate parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage bij te huren.

Procedure:

De aanbieder wenst voorafgaand de pre-booking graag de navolgende gegevens te ontvangen:

Kopie i.d.-bewijs.
Kopie arbeidsovereenkomst.
Laatste 3 loonstrookjes.
Getekende verhuurdersverklaring.

Huurprijs inclusief g/w/e: € 975.-
Waarborgsom: € 975.-
Aanvaarding in overleg.

#denhaag #thehague #rotterdam #amsterdam #nederland #holland #scheveningen #utrecht #netherlands #delft #rijswijk #leiden #zoetermeer #voorburg #zuidholland #denhaagcity #eindhoven #dutch #thehaguedaily #thenetherlands #photography #love #thehaguecity #thisisthehague #breda #haarlem #fashion #nl #art #westland

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Den Haag
Wijk/buurt: Transvaalkwartier-Midden
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Begindatum: Vraag de adverteerder
Bezichtiging In overleg
Tonen op kaart