Studio huren: niet meer beschikbaar Symonszstraat in Den Haag

  • 24 m2
  • 1 kamer
  • 24 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Studio in Den Haag. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

- Huisvestingsvergunning is van toepassing -

Gerenoveerd en volledig gemeubileerde studio in het gezellige Scheveningen.

OMSCHRIJVING
Het apartment bevindt zich op de derde etage.
Via de hal komt u het appartement binnen met open woonkamer en tweepersoons bed. De keuken is voorzien van een ijskast, wasmachine, vaatwasser, elektrische kookplaat en magnetron.
De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, inloopdouche, toilet en radiator.

BIJZONDERHEDEN
- beschikbaar vanaf 01-05-2022
- het appartement is volledig gemeubileerd
- studio met twee persoons bed
- keuken met kookplaat, oven/magnetron, afzuigkap, vaatwasser en koelkast
- moderne badkamer met ruime inloopdouche, wastafelmeubel en toilet

EXTRA INFORMATIE
- huurprijs à € 1.050,- exclusief per maand
- huurprijs is exclusief voorschot g/w/e en internet à €150,-
- 01 maand (brutohuurprijs) borg à € 1.200,-
- maximaal 24 maanden
- huisvestigingsvergunning is van toepassing

OMGEVING
Scheveningen is een levendige wijk met de duinen, het strand en de zee op loopafstand. Woon je in Scheveningen dan kun je hier elke dag van genieten. Maak een strandwandeling bij ondergaande zon, ga voor een vette surfsessie in de golven of pak een relax moment op een handdoek met een goed boek. Wil je eens wat anders dan de duinen, het strand en de zee? Scheveningen grenst aan een gebied met een aantal mooie parken waaronder de Scheveningse Bosjes, het Westbroekpark en het Hubertuspark. De wijk bestaat uit de delen Dorp, Haven en Bad met elk hun eigen karakter.
Scheveningen ‘Haven’ heeft drie verschillende sferen. De eerste binnenhaven is de vissershaven waar elke dag de verse vis binnenkomt en het ruige karakter voelbaar is. Rond de tweede haven vind je leuke café’s en restaurants en liggen de zeilboten aangemeerd. Hier staan ook nieuwe appartementengebouwen met prachtig uitzicht. Rond de derde binnenhaven verrijzen de komende tijd verschillende soorten woningen op een unieke nieuwbouwlocatie. In ‘Bad’ vind je het historische Kurhaus, een bioscoop en het Circus Theater. Samen met de prachtige vernieuwde boulevard en de vele strandpaviljoens zorgen zij ervoor dat dit het toeristische hart van Scheveningen is. Maar ook bewoners vanuit de wijk zoeken vaak de gezellige drukte op voor een avondje uit of gewoon een wandeling. (https://wonenindenhaag.nl/)

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Den Haag
Wijk/buurt: Visserijbuurt
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg
Tonen op kaart